لندینگ

در تعداد قابل توجهی از سازمان‌ها، “وجود سامانه‌های موروثی”، “جاری بودن فرایندهای ناپیوسته و فقدان فرایندهای سرتاسری(End to End)”، “عملیات دستی و کاغذی” و نهایتا “ناهمسویی (یا هم‌سوئی غیر موثر) متخصصان کسب‌وکار و فناوری اطلاعات” به ظهور جزیره‌ها و فواصل اطلاعاتی در سازمان انجامیده، به نحوی‌که تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر اطلاعات را مختل کرده و تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر سوگیری‌‌های نادرست را تقویت نموده است. از مهم‌ترین عوارض جانبی این شرایط، نارضایتی کلیه ذینفعان سازمان شامل مشتریان، سهامداران و کارکنان است.

ازاین‌رو امروزه، سرمایه‌گذاری در حوزه مکانیزاسیون فرایندها به یک روند رایج در غالب سازمان‌ها و در سطح جهانی بدل گردیده است. به‌نحوی‌که حتی در دوره‌های رکود اقتصادی نیز، در لیست اولویت‌های سازمان‌ها باقی مانده است. چرا که صاحبان کسب‌وکار و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات سازمان، به درستی ارزش و اهمیت مکانیزاسیون فرایندها و تاثیر آن در سرعت‌بخشیدن به تحول دیجیتال را درک کرده‌اند. آمار جمع‌آوری شده از سازمان‌های متعدد نشان می‌دهد که مکانیزاسیون فرایندهای سرتاسری تا چه حدی در ارتقا تجربه مشتریان، افزایش اثربخشی سازمانی و رشد کسب‌وکار تاثیر مثبت داشته است. نتیجتا برگشت سرمایه صرف شده برای طراحی و توسعه فرایندهای یکپارچه، با سرعت بالایی اتفاق افتاده است.

از جمله دلایل افزایش تمایل سازمان‌ها در به کارگیری زیرساخت‌های BPMS و بهره‌برداری از آن، می‌توان به صورت کلی به موارد زیر اشاره نمود:

جایگزینی سامانه‌ها موروثی با سیستم‌های نوین فرایند محور در کم‌ترین زمان و با حداقل هزینه تولید
 مکانیزه نمودن آسان فرایندهای جاری در سطح سازمان
 برقراری ارتباطات بین فرایندها و سیستم‌های داخل سازمان و سامانه‌های برون‌سازمانی و حذف فواصل اطلاعاتی
 ارتقا تجربه مشتریان و کارکنان خود با ارائه خدمات الکترونیکی و به‌موقع به ذینفعان
 امکان طراحی و دسترسی به گزارش‌های یکپارچه و داشبوردهای مدیریتی جامع
 تسهیل اعمال تغییرات در فرایندها و بهبود مستمر آن‌ها
 و در یک کلام افزایش سرعت سازمان در ایجاد تحول دیجیتال به صورت تصاعدی

در همین راستا شرکت مهندسی نرم‌افزار رایورز به عنوان یکی از شرکت‌های مطرح در سطح کشور در ارائه راهکارهای جامع سازمانی، سیستم مدیریت فرایندهای کسب‌و کار خود را در سال 1390 به بازار عرضه کرد.
نرم‌افزار BPMS رایورز، یک زیرساخت قدرتمند برای مکانیزاسیون و بهبود فرایندها است و به خوبی تحول دیجیتال در سازمان را تسهیل می‌نماید. این ابزار با در نظر گرفتن نیازهای روز مشتریان، طراحی شده و با رصد مستمر روندهای جهانی و نیازمندی‌های جدید بومی، پیوسته در حال توسعه و تکمیل است.
RayBPMS شامل جعبه کاملی از ماژول‌ها نظیر موارد زیر بوده تا توسعه سیستم‌های فرایندمحور و مکانیزاسیون فرایندهای سازمان‌ها را میسر نماید:
طراحی و مدیریت فرآیندها
طراحی و مدیریت موجودیت‌ها
طراحی و مدیریت فرم‌ها
ایجاد و مدیریت نگارش‌های فرایند
طراحی و مدیریت چارت سازمانی
طراحی و مدیریت قوانین
تعربف و مدیریت گزارش‌ها و دشبوردهای مدیریتی
ارتباطات و یکپارچگی

برخی از ویژگی های بارز این نرم‌افزار به شرح زیر است:

کم کد (low code) است.
امن است. چون استانداردهای امنیتی معتبر جهانی را دنبال می‌کند.
خروجی کار تحت وب و واکنش‌گراست و تنها با یکبار طراحی، در تمام deviceها قابل استفاده‌ است.
با میز کار اتوماسیون اداری رایورز یکپارچه است.
احراز هویت دو مرحله‌ای دارد.
در کنار سیستم‌های MIS رایورز راهکار ERP ارائه می‌دهد.
به سامانه‌های احراز هویت مختلف نظیر “پنجره واحد دولت” متصل است.

ما مفتخریم، طی این سال‌ها، محصول BPMS رایورز (RayBPMS) در کنار سایر محصولات این شرکت و یا مستقل از آن‌ها، در صنایع متعددی نظیر داروئی، سیمانی، بانک‌ها، بازرگانی، PSPها، تجهیزات پزشکی، قطعات، ماشین‌آلات، خدماتی و غیره  به کار گرفته شده تا سهم کوچکی در آبادانی و توسعه کشور عزیزمان ایفا نماید.

طراحی و توسعه فرایندهای مرتبط با ارائه خدمات الکترونیک دولت به شهروندان، از وزارتخانه تا شهرداری‌ها و نیز، طراحی فرایندهای یکپارچه برای هولدینگ‌ها از دیگر اقداماتی است که شرکت رایورز به پشتوانه قابلیت‌های ابزار RayBPMS انجام داده است.